top of page
Ann-Sofie Fryxell, Glad, pålitlig, lugn, professionell fotograf

Välkommen till mig - Ann-Sofie Didriksson (fd Fryxell - gått och gift mig) : jag upplever mig vara en kreativ, skarp & "magkänsleorienterad" dalkulla som precis flyttat tillbaka till mina rötter i Smedjebacken Dalarna. Jag gillar strategi, ordning & kvalitet lika mycket som att slappna av i mina gamla mysbyxor, vara kreativ & renovera.

Vad du kan förvänta dig!

När du anlitar mig som fotograf får du inte bara en passionerad kreativ själ utan även kompetensen från 10 år som projektledare inom projektutveckling, marknadsföring & som mental tränare. Hela jag ÄR kommunikation - från hur vi pratar med oss själva till hur vi bygger varumärkes personlighet till att kommunicera i text & bild.

Att fota är för mig att planera för ett spontant & autentiskt uttryck av närvaro, information & energi. Unikt. Du. När du gör något du älskar. När du är dig själv. När jag är mig själv. Då kan vi skapa magi. Magi som får betraktaren att förstå vad du handlar om. Något vackert & bestående. För det hela är enkelt: vi jobbar med känslor! Att pinpointa det centrala för dig som person eller som varumärke i både kommunikation och bild. 

Jag har en portabel studio så jag enkelt kan komma direkt till dig för att spara på din tid. Men allra roligast är ändå att köra in action a naturale. Direkt på plats. Där det händer. Autentiska människor. Autentiska situationer. 

Hur jag upplevs av mina kunder berättar de bäst själv. Läs lite från dem nedan :) 

Nyfiken på pris eller upplägg? Har du en rolig idé? Låt oss finurla på det tillsammans!

HANNA

"Vi är verkligen jätte glada över att Ann-Sofie ville komma hem till oss och ta bilder på vår familj. Fantastiska bilder,engagemang, lättsam och en härlig person. Hennes energi smittar av sig och jag var fylld av energi hela helgen efteråt! Kan varmt rekommendera henne ❤"

bottom of page