top of page

Boka i tid för att få den fotograf och plats du vill ha!

NU äntligen är restriktionerna lyfta och jag spår personligen att 2022 och 2023 kommer bli de mest bröllopstäta åren genom tiderna :D Som bröllopsfotograf märker jag av detta.


Här kommer ett viktigt tips inför kommande årens bröllopssäsonger!


Boka de som blir bokade först. Fotograf, plats för festen och vigseln. Jag ser i forum jag som bröllopsfotograf deltar i att trycket ökar just nu enormt på dessa. Så är du ute efter någon specifik fotograf, lokal och plats - vänta inte utan boka. Risken är att du får vänta till 2024 om du har otur. Fråga om du kan reservera ett datum genom att betala en bokningsavgift och kolla även vad som händer om ni behöver flytta datumet.


Hos mig kan du tex betala en bokningsavgift och säkerställa att datumet blir ditt. Sedan betalar du hela beloppet före bröllopet äger rum. Skulle ni sedan behöva flytta datumet pga att nya restriktioner tillkommer så är det inga problem sålänge platsen och planeringen är detsamma.

OM det nu inte går att boka den fotografen eller platsen du vill ha. Var inte rädd för att boka någon med mindre erfarenhet eller tänka utanför boxen och ha bröllopet på en annorlunda plats som i en gruva eller utomhus i skogen. Kolla på pinterest för riktigt coola idéer.


Och kom ihåg - kan inte trycka mycket nog på detta: det ska kännas bra i magen och det är NI som bestämmer. Prata med flera fotografer och hitta en som känns bra och som är van att fota bröllop.


Tjingeling/ Ann-Sofie


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page