top of page

Företagsplåtning, Lekolar Sverige

Uppdaterat: 9 feb. 2018

Alltid lika roligt att jobba för Lekolar Sverige AB.


På årets Stockholm Furniture & Light Fair på Stockholmsmässan befann jag mig i tisdags. Ett gäng med proffsiga barnmodeller, en videograf och ett team med proffsiga medarbetare. Fräscha rosa, gröna och blåa uppiggande färger överallt.

Vi körde i fyra timmar med massa knäböj och kreativ energi. Upp och ner på stegar. Goa skratt. Fräscha färger. Om min skola när jag var barn ändå sett ut som dessa miljöer. Inspirerande och avslappnat. Myshörnor. Sköna fåtöljer.


Lekolar är den kompletta leverantören av produkter, möbler och interiörer för skolor & förskolor. Tänk om mitt klassrum sett ut såhär!


Första gången jag blev kontaktad av Lekolar var för ett par år sedan. När jag förstod att det var gamla Brio-koncernen blev jag TOKSTOLT och nästan lite nervös över att ha landat en sådan stor och finfin kund :D Att följa sin dröm & satsa på det man tycker är roligt betalar sig.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page