top of page

Dinomite Media: en mjuk provokatör!

Nu ska ni få lära känna en av de som står mig närmast - en person som växt i mina ögon under det lilla året vi känt varandra. En person som utvecklar sig själv på riktigt. En person som gått från att ha provocerat mig till att vara en av de personer jag värdesätter mest av allt i hela världen. Linnea Eriksson - min vän - min mentor - min onlineguru jag ser upp till. Hon har livserfarenhet, en skarp hjärna & ett stort hjärta. Hon lämnar avtryck.


Hon har en förmåga att vara tyst talande när det finns utvecklingspotential i mina lägsta nivåer. Hon har en gåva att tänka långsiktigt & säga ifrån när det behövs. Hon intresserar sig för mig som person & för min framgång som företagare. Hon är rolig & spontan. Autentisk. Hon är expert på närvaro online, att gå live (huva - ja det kommer det med), affärsutveckling & en hel del personlig utveckling. Hon är så jädra ball! Bara rakt av sig själv. På pricken. Utan krusiduller. Så är hon även i sitt företagande & i sin branding. En kraft att räkna med. TRO mig! Det är bara en tidsfråga.


Dessa bilder är tagna i somras men nu i vår är vi snart på G med att ta nya fräscha studiobilder till hennes nya hemsida. Nu är jag något subjektiv men jag känner verkligen att bilderna visar vem hon är. Precis så jag vill jobba som fotograf. Autentiska personer som delar med sig av sitt inre - av sin passion här i livet.


Så gör dig själv en tjänst - kolla in denna tjej. Jag kan varmt rekommendera henne - har själv anlitat henne som mentor. Kila in på hennes hemsida & lär känna henne lite mer. Du kan vara var som i hela världen då hon kör online. www.dinomite.se


Linnea: Tack för att du finns i mitt liv! Mitt hjärta är kär i din hjärna & i din själ. Som du brukar säga: Puss å kram hela dan! Eller som jag hellre säger: Buss å Gran i hela stan...? Eller va....Japp - och det hänger inte ihop alls siddu! Det behöver det inte göra heller :) Tjingeling! (nu var jag väl sådär personlig & rakt på bara - visst?)144 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page