top of page

En proffsig frilansfotograf i Dalarna och Västmanland

Idag har jag varit ut på ännu ett frilansjobb - denna gång åt magasinet Svetsen i Stockholm. Det är alltid lika roligt att arbeta åt tidningar, magasin, designbyråer och kommunikationsbyråer. Vara deras ansikte utåt på plats till artikeln som ofta redan är skriven.


Vad är det bästa med att jobba som frilansfotograf? Älskar att det ska gå undan, jag får uppleva olika branscher varje gång och faktiskt lära känna den jag ska porträttera på ett par minuter. Som på den här bilden - då fick jag plötsligt åka ner fler hundra meter under jorden i Garpenbergs gruva. Så fränt!


Det är även en konst att få personer att slappna av snabbt - kanske har jag nytta av att jag även jobbar som coach i mitt andra varumärke TÄNK STORT och det går snabbt för mig att känna av specifikt vad det är som får den här personen att slappna av. Framgångsrik är jag på det området iallalfall :D Stolt över den egenskapen.
Så behöver du eller ditt företag en samarbetspartner som du kan lita på levererar även när det behöver gå undan? Då är jag rätt person för dig.


Hoppas vi ses och hörs!


Med vänlig hälsning,


Ann-Sofie Didriksson (fd Fryxell - yes - gått och gift mig)

073-757 41 866 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page