top of page

Företagsfotografering Smedjebacken

Jag tog min portable studio till Zynk idag. Alltid lika roligt att hälsa på där!


Tanken i denna plåtning är avskalat, stilrent & corporate. Känslan jag far efter är att "you get what your see - me" - kompetens, personlighet & närvaro. För visst är det så - vi är alla människor med våra intressen och att vi är den vi är. Vare sig vi är i en yrkesroll eller privat. Jag slår alltid ett slag för att lyfta fram människan bakom yrkesrollen.


Så har du personal vars tid du värnar om - hör av dig till mig så kommer jag med studion till er arbetsplats. Din personal behöver bara flytta sig några meter och det blir en rolig gruppaktivitet :)


Tjingeling!


Fotograf Ann-Sofie Fryxell

© A Fryxell Photo 2019


Fotograf Smedjebacken

Fotograf Ludvika

Fotograf Dalarna

Fotograf Borlänge

Fotograf Falun

Fotograf Fagersta

Fotograf Surahammar

Fotograf Västerås

Bröllopsfotograf Dalarna

Bröllopsfotograf Västmanland

Bröllopsfotograf Västerås

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page