top of page

Fullbokat på gratisfotograferingen i Meken!

Det har varit en fantastiskt intensiv månad med 40 fotograferingar och idag är det dags för de 10 sista. Har varit i Örebro, Norberg & i Smedjebacken vid två tillfällen. Idag är gratisfotograferingen i konsthallen MEKEN och det är fullbokat. Jag är sååå glad för detta!


Som fotograf utvecklas jag hela tiden så nästa år kommer jag börja tidigare samt erbjuda fler helger för dig som vill ge bort bilder i julklapp. Troligen redan i september! Har redan bokningar till nästa höst så boka ditt datum redan nu för att vara på den säkra sidan.


Då kommer jag även erbjuda endast svart bakgrund alternativ "fast bakgrund" på plats. Med detta menar jag en timmervägg eller som i Meken idag - en betonggrå miljö.


Här är några av de underbara modeller jag haft äran att fotografera i år. Så snart jag framkallat bilderna som tas i dag kommer ett nytt inlägg här om det.


Önskar dig en riktigt trevlig fortsatt decembermånad. Glad första advent!

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page