• A Fryxell Photo

Grängesbergs"Skrotis" - 76 år pigg!

Varje by har en profil - en som alla känner på ett eller annat sätt. Skrotis är nog Grängesbergs lokala profil. Entreprenör på alla nivåer och jädrar i mig vilken skön energi! Detta var ett roligt fotojobb! Så roligt att jag till och med ramlade ut ur bilen med kameror och allt. Och näää - inte på ett graciöst sätt. Fulramlade kan man nog kalla det. Fotade på uppdrag av Strateg i Örebro till Swecons magasin. Här är Lars-Erik "Skrotis" Andersson, Gräv & Schakt i Grängesberg, Ludvika kommun. Flera olika företag, 76 år och utan planer på att trappa ner! Vilken inspirationskälla för mig som - i jämförande - är ett kart som företagare. Heja Skrotis säger jag! Hoppas jag är lika full i energi när jag är 76 bast!


#fotograf #företagsfotograf #fotografdalarna #bröllopsfotograf #fotografdalarna #fotografvästmanland #fotografivirsbo #fotografivästerås

85 views0 comments

Recent Posts

See All

 info@afryxellphoto.com   +46(0)73 757 41 86, Badhusvägen 1, 77732 Smedjebacken, SWEDEN

@ 2019 by A Fryxell Photo

Fotograf, Bröllopsfotograf, Företagsfotograf, Barnfotograf i Västmanland, Västerås, Stockholm, Falun, Smedjebacken, Fagersta, Ludvika, Örebro, Dalarna, Borlänge, Virsbo, Uppsala, Norberg, Skinnskatteberg, mellansverige, Sverige, USA, Resande fotograf, portabel studio, egen studio, proffsig, erfaren, rolig, lättsam.