top of page

Porträttfoto i Smedjebacken, Dalarna

Uppdaterat: 10 sep. 2019

Jag älskar att jobba som fotograf tillsammans med frisörerna på Zynk i Ludvika och Smedjebacken. Vi har så himla roligt tillsammans och så även denna gång. Vackra Emma! Så himla bra både för mig och kunden att jag tar med mig min portabla studio och åker ut till dem på plats. De behöver inte lämna lokalen och jag får åka runt och hälsa på hos olika företag. Lätt att bli lite eremit som ensamföretagare annars :P Så vet du någon som jobbar i ett högt tempo, inte har tid (eller råd) att lämna arbetsplatsen och skulle behöva lite nya porträttfoton får du mer än gärna tipsa om detta. Är ett smart sätt att spara pengar också då personalen bara behöver lämna sina arbetsplatser i några få minuter. Tjoho för det :D


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page