top of page

Resande fotograf i New York, USA

En resa till Rom. Nya vänner från New York. Hälsar på dem ett år senare. De tar med mig på en konsert med Monica Behan. Hennes fotograf blir sjuk. Jag är där med kameran. Hon startar sedan ett hudvårdsmärke, Modicum Skincare. Idag kombinerar jag min erfarenhet inom marknadsföring, som fotograf och projektledare. Idag är jag både deras Marketing Director och fotograf. Tänk hur rena tillfälligheter kan leda en vidare på spännande resor både i mig själv och i världen. Att följa magkänslan är det absolut bästa rådet jag kan ge vem som helst. Att ta plats och inte alltid välja det som är safe. Det som alla andra säger till en att man ska göra. Obekvämt = ja. Nervöst = ja. Rädd = ibland ja. Att gå utanför komfortzonen och stanna där är otäckt. Första två åren var jag orolig varje dag men valde att gå vidare ändå. Och jag är så jädra glad att jag gjorde det! För nu får jag resa, fota och lära känna andra likasinnade i andra länder.

Detta är det magiska guldet. Ett serum som är helt fritt från alla gifter, naturligt producerat och 100 % veganskt. Jag hade aldrig använt några hudvårdsprodukter tidigare tills jag testade detta. 2018 lanserar vi i Europa! Håll utkik då det kommer finnas möjlighet att köpa produkterna även här!

Fantastiska Monica - min goda vän, min mentor, min kund och min förebild. En entreprenör som satsar varje dag med sitt mission att "nourish the body", "nourish the soul" & "nourish the planet". Det handlar om en helhet. Precis som livet självt.

De har blivit många produktfotograferingar de senaste två åren. Den nedanstående är taget i en bäck utanför Monicas hus. Det är viktigt för oss i Modicum att allt ska vara naturligt - precis som produkterna är.

I april är det dags att åka över igen. Möta våren i vackra New York. Jag älskar att bo i ett litet samhälle och kombinera det med att resa världen över.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page