top of page

Tar fortfarande emot uppdrag men i begränsad omfattning.

I år firar jag 10 år som fotograf & jag har under senaste året märkt mer och mer att det firas med att skala ner ytterligare för att satsa på mitt livssyfte @tank_stort  För det går bra där - riktigt riktigt bra :)


Som ni vet drar all förändring mer energi initialt och det logiska jaget håller i in i det sista. Men i takt med att min trygghet i den resan stabiliserats har även min kapacitet att våga lyssna på mina känslor & min intuition ökat.


Det har blivit extra tydligt sista tiden att andra saker behöver prioriteras ner. För att jag ska få utrymme att vila så jag kan vara den bästa versionen av mig själv. När jag i förra veckan försökte övertala en kund att anlita en annan fotograf & svamlade om att ”hjärtat måste vara med” blev det extra tydligt. Det är dags att bli tydlig utåt med det som händer inåt.


Vad betyder detta?


  • Jag fortsätter jobba som fotograf men i betydligt mindre omfattning

  • Gratisfotograferingarna upphör

  • Plåtningar bokas nu in minst en månad fram i tiden. Blir det fullt bokas tiderna in längre fram än så.

 

Vill du plåtas av mig framöver - familj, företag eller bröllop - hör av dig i god tid.


TACK för allt och OM vi gjort vår sista plåtning ihop - du & jag. Du, din familj, ditt företag, din förening, din dröm, ditt husdjur, dina företagsprodukter - dem stund i ditt liv vi förevigat. Så är din passion, din kärlek & din glöd för evigt en del av mitt liv.  Tack <3


Livet är till för att utforskas!


Varma hälsningar,

Ann-Sofie Didriksson

A Fryxell Photo

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page