top of page

Välkommen till en avslappnad fotograf

Uppdaterat: 9 feb. 2018

Jag heter Ann-Sofie och detta är min sprillans nya hemsida. Jag ska försöka bli lite mer framåt på att bjuda på mig själv bakom kulisserna både hur jag jobbar som #fotograf men också visa vem jag är som person. Många är på mig och vill jag ska slänga mig ut. Detta är något jag är bra på IRL men har svårt för online. Jag är old school som försöker uppgradera mig - så ha lite tålamod med mig.


Att ta bilder har för mig varit en självklarhet ända sedan jag var barn. Det var ett sätt för mig att faktiskt gömma mig. Gömma mig i det vackra. Leta efter spännande detaljer. Se på en vy på ett annorlunda sätt. Skitdryg med andra ord! Alltid kameran med. Det var min bubbla. Idag är det mitt yrke. Jag jobbar som fotograf i Sverige och i USA och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Inte bara för att jag hela tiden tvingas utanför min comfortzon utan även för att jag får uppleva så många olika miljöer. Allt från nakenfotograferingar till badrumsskåp.


Resan hit har varit lång. Utan utbildning och med en rädsla för att inte vara lika bra som alla andra. Jag är självlärd hela vägen. Jag kan långt ifrån allt om teknik och upptäcker nya kunskaper i stort sett varje dag. Idag kan jag säga att jag är avslappnad i fotografrollen - det tog ett bra tag när jag var nybörjare.


Jag får ofta höra att jag är annorlunda som fotograf. Att jag är avslappnad och att det inte känns konstigt att bli plåtad av mig - iallafall efter ett tag - att min lättsamhet smittar av sig. Så roligt att få höra det för det är precis så jag vill att det ska vara. Det är sådana bilder jag är bra på att ta. Få mina modeller att slappna av och vara sig själva. Autentiska bilder.Det var lite om mig. Det får räcka så för nu. I'll be back!


Fridens!25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page