top of page

Anlita Fagersta Glasmästeri!

Äntligen har jag fått leverera en ny hemsida och ett gäng nya proffsiga bilder till min kund Fagersta Glasmästeri. Detta företag firar hela 50 år i år och är ett familjeföretag där ägaren Peter Lindqvist tog över efter sin far.


Ni som känner mig vet att passion driver mig - inte pengar eller fancy fancy generellt sett. Det handlar för mig att jobba med kunder jag på olika sätt beundrar eller vill fånga lekfullheten i det de trivs i att göra. Sedan om det är en barnfotografering, bröllopsfotografering eller ett företag som brinner för vad de gör är mindre viktigt. I uppdraget med att bygga en ny hemsida, ta bilder på verksamheten och lära känna Fagersta Glasmästeri har jag fått komma lite närmare det som driver dess ägare och VD Peter.


Jag blir så imponerad av enkelheten och fokuset i verksamheten. Det handlar om glas. Att de kan allt med glas. Bilglas, byta bilrutor, laga stenskott eller göra en inglasning hemma hos någon eller skapa svalka genom att installera solskydd. Peter värderar personlig service och tar gärna en kaffe snarare än att maila. Han är mån om att se till att kunden får det precis som den vill ha det. Han bryr sig - på riktigt. Mer om kunden än om pengarna. Han bryr sig om sin personal på ett generöst och närvarande sätt. Och som de trivs. Detta är riktig service - som det var förr. Personligt. Med glädje och kvalitet. Serverat med en kopp kaffe och kreativitet. Skratt och gemenskap.


Jag kände mig så välkommen de gånger jag hälsade på. Jag kände mig uppskattad. Fick sms där det stod att jag var bra på det jag gjorde och att det var spännande. Och jag är inte den enda som känner sig uppskattad och omhuldad av Peter. Varje kund som kikade in var glad och uppåt. Varje kund möts med närvaro. Många vill anlita www.fagerstaglasmasteri.se och det gör att de har väntelista. Det är mer än ett gott bevis på att de är uppskattade.


Så har du vägarna förbi, funderar på att göra vad som helst som har med glas att göra: kika in och hälsa på Peter och hans personal. Det kommer definitivt jag göra. Kommer nog även sticka in huvudet och stalka dem även om jag inte ska köpa något med glas. För att det är mysigt att hänga med dem. Det är högt i tak - både fysiskt (så de kan ta emot lastbilar till å med) och mentalt. På detta företag tar de hand om varandra.


Och det kära ni - är så himla fint att se.


Tack för att jag fick förtroendet att jobba med er. Hoppas det blir många fler gånger.


Stor kram Ann-Sofie24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page